Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Certamen

Octavio Hernández Bolín presentarà el I Certamen de Música Festera 'Vila de Cocentaina'

Correu electrònic Imprimeix PDF
La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha fet públic el nom de la persona que presentarà la I edició del Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina', un esdeveniment que acollirà la Vila Comtal el próxim 1 de maig a partir de les set de la vesprada al Centre Cultural el Teular. Es tracta d'Octavio Hernández Bolín; director del programa de ràdio, la plataforma digital, segell discogràfic i productora audiovisual 'Nuestras Bandas de Música'. Cal destacar que actualment Bolín fa possible aquest espai radiofònic a la 99.9 Valéncia Ràdio a més de col·laborar en diversos mitjans de comunicació i conduir diferents esdeveniments relacionats amb la música en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. 
 
El Vicepresident Musical de la Junta de Festes, el compositor contestà Francisco Valor, ressalta la trajectòria professional d'Octavio Hernández Bolín i remarca la gran tasca que desenvolupa al costat del seu equip de cara a la difusió de la música "per als músics valencians és tot un referent perquè a través del seu programa de ràdio i de la plataforma digital fa valdre la important activitat que realitzen diàriament les bandes de música a la Comunitat Valenciana i fins i tot també a l' àmbit nacional", assenyala. 
 
 
 
Els preparatius per a l'organització del I Certamen de Música Festera 'Vila de Cocentaina' segueixen el seu curs i el passat diumenge 20 de gener va tenir lloc a la Casa del Fester el sorteig per a definir l'ordre en què participaran les bandes que concursaran en aquesta cita musical. La sort va voler que la primera a pujar a l'escenari vaja a ser l'Associació Musical 'L'Avanç del Campello' mentre que en segon lloc intervindrà el Cercle Musical Primitiva d'Albaida 'El Gamell' i en última posició tocarà la Unió Musical de Bocairent. Les tres van ser triades el 7 de desembre d'entre el total de 9 formacions musicals de la Comunitat Valenciana que van presentar la sol·licitud per a competir en aquest esdeveniment de música festera. 
Darrera actualització ( diumenge, 3 de febrer de 2019 11:55 )
 

Escollides les bandes que participaran en el I Certamen de Música Festera de Cocentaina

Correu electrònic Imprimeix PDF
El passat divendres 7 de desembre, coincidint amb l''Olleta de la Puríssima', es van donar a conéixer en la Casa del Fester les tres bandes que participaran en el I Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina' que acollirà el nostre poble el dia 1 de maig de 2019. Es tracta de la Unió Musical de Bocairent, la Primitiva d'Albaida 'El Gamell' i l'Avanç del Campello. Les tres foren escollides d'entre les nou formacions musicals de les províncies d'Alacant i València que presentaren la seua sol·licitud per a participar en aquesta important cita musical.
 
 
Darrera actualització ( diumenge, 3 de febrer de 2019 11:31 )
 

Convocat el I Certamen de Música Festera 'Vila de Cocentaina'

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina, amb la implicació de l'Ajuntament a través de les regidories de Cultura i Fira, han presentat la I edició del Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina'. La cita tindrà lloc l'1 de maig de 2019 en el Centre Cultural El Teular, a partir de les 19:00 h, i la mateixa compta amb el recolzament de la Universitat d'Alacant. L'artista contestà, Moisés Gil, és l'autor del trofeu d'aquest concurs que busca posar en valor el ric patrimoni musical que posseeix el nostre poble.

Consulta les bases del Certamen fent clic sobre el cartell

 

Darrera actualització ( diumenge, 3 de febrer de 2019 10:52 )
 
Se encuentra en: Inicio Certamen