Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Saluda del president

Correu electrònic Imprimeix

 

Les centenàries Festes de Moros i Cristians de Cocentaina combinen una sèrie d´elements que li donen una idiosincràsia especial i genuïna que any rere any es fa present durant el segon cap de setmana del mes d’agost als principals carrers de la nostra vila.  

Les festeres i els festers contestans fem un gran esforç per fer gaudir la festa als nostres veïns i a tots aquells que ens visiten durant la trilogia agostenca. Són tres dies intensos per assaborir en directe Dianes, Entrades, Presentació d’armes i acompanyaments, Missa i processó al patró Sant Hipòlit, i les Ambaixades seguides del dispar d’arcabusseria. Es tracta dels actes festers que conformen i donen sentit a la trilogia contestana, i que van acompanyats indestriablement de la música festera, de les marxes mores i cristianes, dels pasdobles, de les fanfàrries; en definitiva d’una música festera de la qual Cocentaina pot parlar amb molt d’orgull per ser el bressol i l’ullal dels principals músics i compositors.    

Finalment vull donar-los la més cordial benvinguda a aquesta pàgina web de la Federació Junta de Festes i  convidar-los, en nom de tots els festers i festeres de Cocentaina, a ser testimonis directes de la veritable essència festera contestana i a gaudir de la Festa en majúscules.

 

Hipòlit Borràs Martínez

President

 

 
Se encuentra en: Inicio Junta de Festes Saluda del president