Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Seccions Destacades

Les nostres Filaes
Tota la informació sobre les nostres filaes, vestits, música, curiositats... 

      
La Federació Junta de Festes també està a Facebook 
 
 
Totes les galeries de fotos d'actes i Filaes

Sample image

Missa mensual en honor a Sant Hipòlit Màrtir

Aquest diumenge 13 de gener celebrarem la missa mensual en honor al nostre patró, Sant Hipòlit Màrtir. Serà a la parròquia de Santa Maria, a partir de les 19:30h, i a intenció de les festeres i els festers difunts de la Filà Gentils i la Filà Muladís.

 

Bon Nadal i Any Nou 2019

Des de la Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina us destigem a tots, especialment a les festeres i als festers, molt bones festes de Nadal. Que el 2019, que està a punt de començar, ens porte pau, 'germanor', i il.lusions renovades per a seguir celebrant les notres Festes en honor al nostre patró; Sant Hipòlit Màrtir. BON NADAL i FELIÇ ANY NOU!
 
 
 

Escollides les bandes que participaran en el I Certamen de Música Festera de Cocentaina

El passat divendres 7 de desembre, coincidint amb l''Olleta de la Puríssima', es van donar a conéixer en la Casa del Fester les tres bandes que participaran en el I Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina' que acollirà el nostre poble el dia 1 de maig de 2019. Es tracta de la Unió Musical de Bocairent, la Primitiva d'Albaida 'El Gamell' i l'Avanç del Campello. Les tres foren escollides d'entre les nou formacions musicals de les províncies d'Alacant i València que presentaren la seua sol·licitud per a participar en aquesta important cita musical.
 
 
 

La Festa celebra l'Olleta de La Puríssima'

Les seus de les 16 filaes de Cocentaina acullen aquesta nit la celebració de la tradicional 'Olleta de La Puríssima', un antic costum que té lloc cada any en la vespra de la festivitat de la Inmaculada Concepció. Els festers i les festeres gaudiran d'un sopar de germanor, al que no li falta el plat típic d' 'Olleta Contestana', i podran compartir un instant de bon ambient acompanyats dels pasdobles així com marxes mores i cristianes que interpretaran les bandes de les diferents formacions. L' 'Olleta de la Puríssima', que està molt arrelada, es celebra amb caràcter intern a les seus de les filaes sense eixir després a desfilar al carrer en les 'Voltetes'. 

Recordar que el diumenge 9 de desembre, a les 19:30h, se celebrarà la missa mensual en honor a Sant Hipòlit Màrtir en la parròquia de Santa Maria. En aquesta ocasió serà a intenció dels festers difunts de les filaes Contestanos i Guardia Jalifiana 'Sahorins'.  

 

 
Se encuentra en: Inicio

Visita nuestro BLOG

Confessions of a Shopaholic
Visita nuestro Blog donde como usuario registrado podrás ver todas las publicaciones que hagamos y opinar sobre las fiestas de Moros y Cristianos.

Últimas Noticias

Noticias Populares