Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Seccions Destacades

Les nostres Filaes
Tota la informació sobre les nostres filaes, vestits, música, curiositats... 

      
La Federació Junta de Festes també està a Facebook 
 
 
Totes les galeries de fotos d'actes i Filaes

 

 

Sample image

Rafael Monar Blanes, nou President de la Junta de Festes

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina inicia una nova etapa amb Rafael Monar Blanes com a President de l'entitat per als pròxims tres anys. Agafa el relleu de la Junta presidida per Juan Francisco Masanet entre 2020 i 2022
 
 
 

Cocentaina ja està en Festes

Cocentaina ja gaudeix de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Màrtir, una tradició d'Interès Turístic que aspira també a ser Festa d'Interès Turístic Nacional. En nom de la Federació Junta de Festes desitgem a tot el poble, i també visitants, unes Bones Festes en una edició que marca el retorn a la normalitat després de la pandèmia. Fent clic a la imatge del Cartell d'aquest any, creat per Toni Domínguez Borràs, pots accedir al Guió d'Actes 2022. Visca Sant Hipòlit !!!
 
 
 

Presentada una nova edició de la Revista de Festes

El pati d'armes del Palau Comtal de Cocentaina va ser escenari el divendres 15 de juliol de la presentació de la Revista de Festes la portada de la qual ha creat Marcos Monar Miralles. Aquest acte va estar conduït pel periodista contestà Enric Albero i aquest darrer va exercir també de mantenidor. A més la Comissió d'Arxiu i Patrimoni de la Junta de Festes va fer entrega de les distincions 'Roger de Llúria' i 'Qusantaniya', uns guardons que van recaure a la Comissió de Festes de Banyeres de Mariola així com a Juan Antonio Alcaraz; gran expert aquest últim a les Ambaixades. Les paraules del president de la Junta de Festes (Juan Francisco Masanet) i de l'alcaldessa (Mireia Estepa) van tancar l'acte.
 
 
 

Presentats els Càrrecs Festers de 2022

Dissabte passat 2 de juliol va tindre lloc la Presentació dels Càrrecs Festers al pati d'armes del Palau Comtal, una gala que va estar conduïda per Javi Sanz i Graciela Llorens. L'escriptor Juanfran Ferràndiz Pascual va exercir de Mantenidor i també es va presentar oficialment el cartell anunciador dels festejos creat aquesta vegada per Toni Domínguez Borràs. Finalment es va donar a conéixer a Saül Gómez i Soler com a Director de l'Himne de Festes. Aquestes són les persones que exerciran el paper de Capitans i Banderers:
 

  • - José Rafael Llorens Montava
     (Capità Cristià de la Filà Contrabandistes) 

  • - Miguel Palací Linares (Capità Moro de la Filà Bequeteros)

  • - Moisés Gil Igual (Abanderat Cristià de la Filà Almogàvers)

  • - Vicent Torró Castelló (Abanderat Moro de la Filà Mudèjars)
 

 
Se encuentra en: Inicio

Visita nuestro BLOG

Confessions of a Shopaholic
Visita nuestro Blog donde como usuario registrado podrás ver todas las publicaciones que hagamos y opinar sobre las fiestas de Moros y Cristianos.

Últimas Noticias

Noticias Populares